avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua, se da următoarea situatie: mama lucrează la o firma de transporturi unde are trecut pe cartea de munca minimul pe economie, dar are și diurna destul de substanțială care nu e trecuta în contract. Aceasta se calculează la prenatal/postnatal/ccc?! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 13 Septembrie 2019
Despre diurna si indemnizatia CCC ,cititi aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, lucrez ca sofer profesionist cu contract de romania, punct ... alexpaul13 alexpaul13 Buna,lucrez ca sofer profesionist cu contract de Romania, punct de lucru Danemarca , as dori sa intru in concediu paternal 2 ani dar vreau sa stiu daca se ia ... (vezi toată discuția)
In calculul indemnizatiei pentru "luna tatalui" se va lua in ... oana.rom oana.rom In calculul indemnizatiei pentru \"luna tatalui\" se va lua in considerare si diurna (vorbim de un sofer)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o nelămurire în privința concediului de maternitate. ... georgi.477 georgi.477 Bună ziua! Am o nelămurire în privința concediului de maternitate. Acesta se calculează din salariu brut sau net? (vezi toată discuția)