avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor

Buna seara,am si eu urmatoarea problema.De ceva vreme parintii mei au un proces civil cu bunicul meu obiectul fiind rezolutiunea unui contract de vanzare cumparare parintii mei avand calitatea de parati in acest proces,ei(parintii mei) au un martor ales in proces inca nu a fost cazul ca martorul sa se prezinte la vreo infatisare...de curand martorul a anuntat ca numai doreste sa participe in aceasta calitate la proces,intrebarea mea este daca totusi martorul nu se va prezenta la procesul cu pricina risca ceva sau trebuie ca parintii mei sa numeasca alt martor?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:09, 13 Septembrie 2019
Nu contează ce vrea martorul odată numit va fi audiat de către instanta,avertizat,adus cu mandat de aducere,amendat.Doar în cazul unor probleme de sanatate grave și motivate cu acte medicale sau în caz de deces se va desemna alt martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii fara sot irinabox irinabox buna am si eu o intrebare in ianuarie am avut prima infatisare de divort sotul meu este pus ca parat si nu sa prezentat in martie vom avea din nou dar nu are ... (vezi toată discuția)
Neclaritate privitor la desemnarea expertului consilier Mircea Razvan Mircea Razvan Sunt de multa vreme intr-un proces de revendicare imobiliara. Ultima decizie a instantei a fost de completare a expertizei topo cu constructiile edificate de ... (vezi toată discuția)