avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Cum se completeaza o adeverinta de la fostu loc de munca daca eu am.lucrat din noembrie 2016 pana in decembemrie 2018 si dupa mi-am dat demisia , dupa nu am mai lucrat , si in ianuarie 2019 am.ramas insarcinata si ar trebuii sa nasc in septembrie 2019 sunt co asigurata pe asigurarea sotului
Daca nu am lucrat nu am.benifeciat de nici un fel de concediu
Adeverinta pentru detalii de la fostu loc de munca mi-a dato ce i de la pimarie din hunedoara
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 14 Septembrie 2019
Cei de la fostul loc de munca vor completa adeventinta - tip cu veniturile nete realizate in perioada august 2017 - decembrie 2018.

In sectiunea aferenta indemnizatiei de maternitate si a concediului postnatal se va trage linie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Fazakasgina Fazakasgina Buna seara ,sunt din hunedoara ,mutata in timisoara cu sotul si sunt co asigurata in decembrie 2018 mi-am dat demisia de la locul de munca si in ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Addryana Addryana Situatie : Scoala post liceala: 2013-2014 = anul 1 2014-2015= anul 2 2015-2016= anul 3 Sept 2016- April 2017= somaj(09-04) 13.06.2015- nastere copil 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pt. cresterea copilului S12345 S12345 Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar ... (vezi toată discuția)