avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani si sunt abuzauta fizic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani si sunt abuzauta fizic

Buna ziua am 17 ani jumatate in urma unei discutie puternice intre parinti mei tatal meu ma batut cu pumnii pana in stadiul de incostienta aproape ,am ochii vineti , mama asista la bataie si spunea sa ma loveasca mai tare , am o relatie de 2 ani de zile ei sunt deacord cu prietenul meu dar nu sunt deacord sa ma mut la el ce pot face pentru a scapa de abuzuri nu vreau sa mai locuiesc cu ei va rog frumos sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 23:26, 15 Septembrie 2019
Poti sa mergi la iml sa soliciti un certificat medico legal,poti sa faci si câteva poze din care sa rezulte abuzul,cu zonele unde esti lovită,Mergi la direcția pentru protecția copilului și fă o sesizare în scris .
Pai si daca fac asta nu ma ia protectia copilului la un centru de plasament?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Poti sa mergi la iml sa soliciti un certificat medico legal,poti sa faci si câteva poze din care sa rezulte abuzul,cu zonele unde esti lovită,Mergi la direcția pentru protecția copilului și fă o sesizare în scris .

Nu, ai aproape 18 ani. Nu își mai bate nimeni capul pentru câteva luni.
Însă, deși nu sunt de acord cu metoda consider și eu ca ești prea mica sa te muti cu un bărbat. Tine-te de școală, învață, distrează-te, vezi lumea, ești încă un copil. Dacă va iubiți nu ar trebui sa fie o problema ca nu locuiți împreună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică și psihică Anonima123 Anonima123 Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasa Raisa97 Raisa97 Buna seara/ziua ! Am 17 ani si jumatate si as vrea sa ma mut la iubitul meu care are 21 de ani. Am inteles de la unele persoane ca daca eu dau declaratie la ... (vezi toată discuția)