avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Buna mia sarit un mistret in fata la masina si nu lam putut evita si am lovit masina . Dauna e destul de mare . Intrebarea mea e cine ma poate sa ma despagubeasca .mentionez ca in zona nu sant indicatoare cu atentie animale si nici garduri oare a mai patit cineva la fel multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 11:41, 16 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti CASCO sau in contractul de asigurare nu aveti clauza specifica de indemnizare in caz de coliziune cu animale asiguratorul nu are nici o obligatie.
Puteti sa va bateti cu ocolul silvic, cu ADP-ul sau cu morile de vant.
Ok multumesc
Bună ziua,

Vă puteți regresa împotriva administratorului de drum, care nu a semnalizat adecvat porțiunea de drum pe care dumneavoastră rulați în acel moment.

adyaly1984 a scris:

Buna mia sarit un mistret in fata la masina si nu lam putut evita si am lovit masina . Dauna e destul de mare . Intrebarea mea e cine ma poate sa ma despagubeasca .mentionez ca in zona nu sant indicatoare cu atentie animale si nici garduri oare a mai patit cineva la fel multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu biciclist minor. ce trebuie sa fac? chucky_florin chucky_florin In data 17 06 11 mergand cu masina pers. ,intro curba (nu era intersectie)mia aparut din contrasens un minor(13 ani)cu bicicleta care se deplasa p sensul meu ... (vezi toată discuția)
Reclamație parbrize sparte din cauza drumului lugoj-timisoara NicoMiha NicoMiha Buna ziua. Pe drumul dintre Lugoj și Timișoara este turnat un strat subțire de pietris, nu știu dacă este normal așa ceva? În urma cu o luna au ... (vezi toată discuția)
Franarea de 22.5 m florinshopu florinshopu intro dupa amiaza de august circuland pe o str di bucuresti cu soarele n in fata mea orbit mai mult, mia sarit un copil de 8 ani in fata masini .am franat si ... (vezi toată discuția)