avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Daca am contract cu jumatate de norma, pot beneficia de stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 16 Septembrie 2019
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.
Prin urmare, in situatia in care veti avea un contract part-time beneficiati de stimulent.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie. gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna seara. O mamica care primeste stimulent de insertie si care intra in somaj tehnic deoarece activitatea pe care o presteaza a trebuit oprita conform ... (vezi toată discuția)
Stimulent maitairina maitairina Buna ziua! Momentan sunt in CCC, copilul împlinind doi ani pe 1 februarie 2020. Nu ma mai pot intoarce la locul de munca, fiind altcineva in locul meu si mi s ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in momentul de față sunt in concediu de creștere ... Kia1 Kia1 Buna ziua! In momentul de față sunt in concediu de creștere copil , dacă ma reîntorc la munca cu un contract de munca part time(2 ore sau 4 ore) ma ... (vezi toată discuția)