avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Pot beneficia de concediul prenatal daca am 12 luni de munca dar nu la acelasi loc?
Cel mai recent răspuns: Cristinaigd , utilizator 18:57, 19 Septembrie 2019
Si am nevoie de adeverinta doar de aici pentru ccc? Sau si de acolo
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si de unde stie actualul angajator cate zile de concediu medical ati avut pana in acest moment daca nu scrie nimic in hârtiile*avute de la fostii angajatori?
Pentru calculul sumei de plata pentru concediului prenatal pot folosi cele 6 luni lucrate aici dar nu stiu numarul de zile de concediu medical deja luate...si asta o sa fie o problema...
Plus ca o sa aveti nevoie si de vechimea si veniturile de la acele locuri de munca pentru calculul indemnizatiei pentru CCC, nu va ajuta cu nimic aceste 6 luni in acest caz.
Dacă nu mai puteti lua legatura cu foștii angajatori puteti întreba la ITM.ul judetean ce puteti face.
Încercați totusi sa discutati cu foștii angajatori si sa luati aceste adeverințe, sa nu aveti dureri de cap apoi...
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Care este data prezumata a nasterii si de la ce data sunteti angajata la actualul loc de munca ?
Nu am avut nici o zi de concediu medical deci cu prenatalu sunt ok,vechimea e scrisa acolo dar pentru veniturile de acolo nu stiu cum sa fac ca niciodata nu am primit fluturași de acolo si unde este itm judetean la primărie?o sa incerc dar nu stiu daca reusesc

19 noiembrie sau mai devreme nu e o zi fixa sunt angajată din 9 februarie

La celelalte locuri de munca ati semnat contracte de munca, nu?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)
Pentru angajare se cere adeverinta de la locul anterior de munca cu detalii legate de responsabilitati, salar etc? dia_tia dia_tia Am primit o oferta de munca scrisa in are mi se cer si diverse acte pentru angajare. Printre ele mi se cere o adeverinta de la fostul loc de munca in care ... (vezi toată discuția)