avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere personala pentru copil elev major
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere personala pentru copil elev major

Buna ziua. Cu ce se face dovada calitati de elev a unui copil major, pentru calculul deducerii la salariu? De la Liceul Lazar din Bucuresti nu au vrut sa-i dea copilului nicio adeverinta, ca nu au auzit de asa ceva!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 17 Septembrie 2019
Dovada calitatii de elev se face cu adeverinta eliberata de catre institutia la care invata.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc, dar secretara liceului "nu a auzit de asa adeverinta" si a trimis copilul la plimbare. In ce tara traim....
Sa solicite eliberarea unei adeverinte care sa ateste ca este elev necesara la serviciul dvs sau a tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Si institutiile de invatamant percep taxa ptr adeverinte, precum medicii? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Am cerut la lioceul unde invata fiica mea, o adeverinta ptr a'mi servi la tribunal,pentru pensia alimentara. Mi s'au cerut bani ptr aceasta ... (vezi toată discuția)
Alocația la majori Dan Ilinca Dan Ilinca Bună seara! Eu am împlinit 18 ani în luna februarie a acestui an și am primit bursă undeva în luna iunie. Am înțeles că pe perioada vacanței nu se ... (vezi toată discuția)
Transport gratui pentru elevi - bucuresti IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! In urma newsletter-ului dvs de azi, 4 iunie, referitoare la HG 435/2020 pt. decontarea transportului pentru elevi, doresc sa va intreb daca fiica ... (vezi toată discuția)