avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transport gratui pentru elevi - Bucuresti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transport gratui pentru elevi - Bucuresti

Buna ziua!
In urma newsletter-ului dvs de azi, 4 iunie, referitoare la HG 435/2020 pt. decontarea transportului pentru elevi, doresc sa va intreb daca fiica mea - domiciliata eleva clasa a X-a in Bucuresti dar cu domiciliul in Voluntari, - va putea circula in continuare gratuit cu TOATE mijloacele STB pe toate liniile in Bucuresti, asa cum avea gratuitate pana acum.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
IonIoanaAnca, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonIoanaAnca , utilizator 19:54, 15 Iunie 2020
1. Pentru asigurarea gratuității transportului elevilor, pe durata cursurilor, în conformitate cu prevederile din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, domiciliați în altă localitate față de unitatea de învățământ, depun la începutul fiecărui semestru la secretariatul unității de învățământ o cerere prin care solicită eliberarea adeverinței care atestă calitatea de elev înmatriculat la unitatea de învățământ, în vederea deplasării cu titlu gratuit de la domiciliu la unitatea școlară.

2. Unitatea de învățământ eliberează elevului care a depus cererea prevăzută mai sus o adeverință care atestă calitatea acestuia de elev înmatriculat la unitatea de învățământ, traseul de la unitatea de învățământ la localitatea de domiciliu și dreptul de a beneficia de transport gratuit.

3. In speta, raspunsul este DA.
Va multumesc foarte mult !
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
IonIoanaAnca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament scolar handsu handsu Daca un copil de la tara face naveta la oras fiind elev , la scoaterea abonamentului pentru naveta trebuie sa plateasca pretul intreg sau la prezentarea ... (vezi toată discuția)
Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)
Va salut cu respect ! pentru un beneficiar al legii 118/1990 ... vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Pentru un beneficiar al legii 118/1990 , in plata , sunt o serie de gratuitati , printre care si cele referitoare la transport . Am ... (vezi toată discuția)