avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Alocația la majori
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Alocația la majori

Bună seara! Eu am împlinit 18 ani în luna februarie a acestui an și am primit bursă undeva în luna iunie. Am înțeles că pe perioada vacanței nu se mai primește alocația și în septembrie, am fost să îmi refac dosarul. Doamna secretară de la liceul meu mi-a spus că nu mai este nevoie, dar azi, toți colegii mei care și-au făcut dosarele anul acesta au primit alocație, eu nu. Trebuia să imi refac dosarul?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:09, 9 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Daca a spus ca nu mai este nevoie,inseamna ca liceul a trimis adeverinta la ANPIS,ca sunteti elev .Daca din greseala nu a fost trimisa,atunci trebuie sa trimiteti dvs.Intrebati daca a fost trimisa acea adeverinta.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii elev peste 18 ani marghi marghi Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev după 18 ani PANITA ROXANA PANITA ROXANA Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si ... H Florentin H Florentin Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si a depus actele pentru continuarea platii alocatiei la liceu in luna septembrie 2023. Pana acum ... (vezi toată discuția)