avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-au fost reținute, pe nedrept, plăcuțele și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-au fost reținute, pe nedrept, plăcuțele și certificatul de înmatriculare: transportam niște vecine în mod gratuit. Nu am bani să plătesc amenda, ce mă sfătuiți?

Doresc o parere Am cumparat un Logan gaben care a fost taxi Am inmatriculato pe mine Dimineta ma deplasm de acasa spre Pascani pentru a schimba o planetara Am luat cu mine o vecina batrana cu fica ei Mergeau la un control La jumatea drumului am antalnit MCV rutier Circulam corect Undeva aproape de oras MCV a venit dupa mine insotit de o masina de la pol economica Aveam totul an regula Au spus ca transport persoane fara autorizatie de trnsport Pana sa se lamureaca politistul de la economic ca nu sant taxi cel de la rutiera mia smuls placutele si mia luat certifictul Mia pus amenda 1000ron si 30 zile fara placute Cel de la economic sia dat seama de grseala dar a zis ca nare ce face si mia dat avertisment ca nam autrizatie de transport Am 62 ani nam pensie nam cu ce plati amenda Ce ma sfatuiti sa fac Ms
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 11PMT , utilizator 18:14, 23 Septembrie 2019
Iar va deranjez Politistul a stabilit amenda 1000 ron si 500ron la rubrica jumatate din minim pe care a a ancercuito an termen de 15 zile Azi am fost sa platesc dupa cum m/ati sfatuit cu toate ca am deschis actiune an Instanta si am certificat de grefa si cum nu prea ma ancurca banii si asa am anteles eu jumate din minim 250 ron Agentul fiscal zice ca nu/i corect si trebuie sa dau 500ron pe care nu/ui am ca i/am dat la avocat Cat trebuie sa platesc ca si asa banii i/am amprumutat Va mutumesc mult pentru sfaturi
1000 Ron e minim. Jumătate e 500 cum deja e scris la rubrica respectiva.

Multumesc di Latka Am recitit msg dvs si am anteles O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, de dimineata am avut o intamplare nefericita din care a rezultat suspendarea permisului pe 1 luna de zile. Motivul ar fi fost \" trecerea pe ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rca lameru lameru Am si si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat: Am mers cu masina unui amic si din graba am uitat sa verific actele, prin Gheorgeni ma oprit un ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda Catainkiki Catainkiki Buna ziua ...2.04.2020 miam complectat o declaratie ca ies in oras pt activitati fizice ...in drumul meu am trecut prin fata unei secti de politie ..am vrut sa ... (vezi toată discuția)