avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in imobil cu politia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in imobil cu politia

buna seara! va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare corecta din punct de vedere juridic in ceea ce priveste urmatoarea problema :
Am achizitionat de o luna un apartament cu 4 camere , mi-am indeplinit obilgatiile din punct de vedere contractual iar fostii propretari refuza sa imi predea cheile , desi apartamentul este gol .
Am incercat sa vorbesc cu ei sa ajungem la un consens, dar nu am cu cine . Ma santajeaza sa le mai dau bani pe boxa ce mi-au promis-o verbal la negocierea privind pretul apartamentului.
Au vazut ca nu sunt de acor sa le mai dau nimic, cum era si normal, si acum nu vor sa imi dea cheile. I-am actionat in judecata pentru evacuare si daune , dar termen am in februarie.
Din ce am auzit , daca apartamentul este gol, pot face o solicitare la sectoristul de zona din cadrul politiei sa fie prezent in momentul in care voi intra in apartament cu inca 2 martori.
este o situatie neplacuta, dar nu am alta solutie . In afara de 2 boxe (care nu apar pe contractul de v-c), mi-a mai promis un balcon care l-a folosit dansul timp de 20 ani iar acum l-a cedat unui vecin. Din ce stiu eu , aceste imobile comune ce apartin blocului se impar in functie de cota indiviza a fiecarui proprietar.
Acum , va rog, spuneti-mi daca gresesc , si daca pot intampina dificultati legale in ceea ce priveste accesul cu politia in locuinta mea.
Pot continua cu procesul pentru stabilirea de daune , daca am intrat deja in locuinta? sau isi pierde legalitatea cererea mea?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:59, 29 Noiembrie 2009
In situatia existenta prezenta acelui agent de politie ar fi oportuna in conditiile in care Legea nr.360/2002, reglementeaza si indatoririle pe care le are politistul cu privire si la apararea dreprurilor cetateanului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul este obligat sa-i dea chiriasului toate cheile de ... diadora.74.sb diadora.74.sb Proprietarul este obligat sa-i dea chiriasului toate cheile de la usa de intrare in apartament? Chiriasul poate schimba (in caz de refuzul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Cum se poate intra intr-un apartament daca nu cunoastem proprietarul? nicusofia nicusofia Buna ziua. M-am lovit de urmatoarea speta: intr-un anumit bloc s-a facut verificarea la gaze si intr-unul dintre apartamente nu se poate intra pentru ca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)