avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț,partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț,partaj

Bună ziua!Sora mea este despărțită in fapt de sapte ani.Soțul ei se află in proces cu sora lui ptr grănțuire și a fost citată și sora mea,motiv ptr a merge la avocata lui să discute ptr proces.Avocata a pus-o să semneze o coală de hartie pe care sora mea nu a citi-o.Menționez că el are procese de ani de zile cu sora lui și a incercat să obtină semnătură de la sora mea să o reprezinte avocata lui iar sora mea a refuzat atunci.Săptămana trecută nu știu cum a păcălit-o să semneze.Ne este teamă să nu se trezească divorțată si partaj făcut.Intrebarea mea este:Ce trebuie să facă sora mea ptr a evita o astfel de situație,in condițiile in care nu știe ce a semnat?Mulțumesc anticipat ptr răspuns!
Cel mai recent răspuns: valy56 , utilizator 22:10, 18 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, sa ceara o copie a documentului semnat de la avocat pentru a se lamuri despre ce este vorba.
Bună ziua!La cat este de smecher poate să-i falsifice semnătura pe o altă hartie cu un alt enunț.......pot urmării pe portalul judecătoriei dacă apare vre-o acțiune de divorț sau partaj pe numele surorii mele,bănuiesc că se listează toate procesele sau nu?Mulțumesc mult!
Puteti urmari si pe portal, insa aveti in vedere ca sunt anumite exceptii in care cauzele nu se listeaza.

valy56 a scris:

Bună ziua!La cat este de smecher poate să-i falsifice semnătura pe o altă hartie cu un alt enunț.......pot urmării pe portalul judecătoriei dacă apare vre-o acțiune de divorț sau partaj pe numele surorii mele,bănuiesc că se listează toate procesele sau nu?Mulțumesc mult!

Mulțumesc mult ptr răspuns!Dacă nu vă cer prea mult,ce mă sfătuiți să fac in această situație,ptr a preveni un divorț sau partaj fără ca sora mea să fie inștiințată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata contestat in instanta romex romex Va rog sa-mi permiteti sa supun discutiei urmatoarea speta: - in instanta , o parte solicita o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic romex romex Va rog sa ma lamuriti cu o problema. - Doua surori au incheiat un precontract de imprumut - antecontract de vanzare cumparare , prin care una din surori ... (vezi toată discuția)
Nelamurire melycanu melycanu Buna ziua! In urma retrocedarilor tatal meu(parinti mei sunt divortati din 1984) impreuna cu sora lui au primit bani si dividente...Am inteles ca sora lui la ... (vezi toată discuția)