avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire

Buna.Am o problema cu o societate care oferă împrumuturi rapide.Fiica mea a împrumutat de la aceștia o sumă de bani si in prezent are întârzieri la plata creditului. reprezentanții societății au început să îi facă vizite la locul de munca si nu doar acolo unde ea munceste efectiv ci și la un alt punct de lucru.Replica acestora a fost,,venim acolo până când iti plătești datoria,,.Este legal acest lucru?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabisor12 , utilizator 16:18, 19 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Sa depuna plangere penala impotriva firmei de recuperare creante. Au discutat cu colegii de serviciu si au furnizat informatii legate de faptul ca fiica dvs. are un credit neachitat?
Da a vorbit cu colegii de munca despre faptul că are restante la credit

Company Advising a scris:

Nu. Sa depuna plangere penala impotriva firmei de recuperare creante. Au discutat cu colegii de serviciu si au furnizat informatii legate de faptul ca fiica dvs. are un credit neachitat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiunea SOLTAN SOLTAN Am un credit ipotecar si sant in incapacitate de plata din octombrie 2008,am trimis mai multe instiintari bancii, am fost contactata si mi s-a spus ca voi fi ... (vezi toată discuția)
O problema cu banca help!! molnarjoe molnarjoe buna ziua am o problema caresuna in felul urmator pe scurt am o societate comerciala 2 asociati din 2005 din 2006 mai, avem o linie de credit de 48000 ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale.executare silita sau nu? ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, spuneti-mi si mie va rog,ce sa mai inteleg legat de...un credit de nevoi personale,fara giranti,fara ipoteca....angajatul bancii imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)