avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Meditatii online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Meditatii online

Buna ziua. Doresc sa imi deschid un site in care voi oferi grile, exercitii, probleme pentru elevii de clasa a12a, contra cost. Care este recomandarea de fiscalizare a veniturilor? Ar fi ok "declarația unica"?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:02, 19 Septembrie 2019
Da, e ok "declarația unica" dar mai intai va faceti pfa la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot infiinta persoana fizica autorizata daca am srl? edylll edylll buna ziua, as vrea sa stiu daca pot deveni p.f.a. in conditiile in care in anul 2006 am infiintat un srl dar fara activitate. am depus o perioada declaratiile ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru si deschidere aurelian55 aurelian55 buna ziua ! doresc sa inchid un punct de lucru si sa deschid altul in alta locatie.ma intereseaza ce demersuri trebuiesc facute cu casa de marcat,fiscalizare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)