avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua

Sunt si eu chiriaș ANL si am o întrebare . Sunt obligată să plăteasc fondul de rulment si pentru ce se folosește?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:50, 20 Septembrie 2019
Nu este angajatul nimanui. Tot blocul este al ANL.
Facturiile se plătesc din bani ce ii dam pt întreținere.
Si cu ce suma ar trebui sa cotizati la acest fond?
In acest caz nu se poate aplica legea de mai sus dar cred ca domnul incearca sa se ghideze dupa prevederile ei pentru a preintampina eventualele probleme cu plata facturilor.
Spre ex... poate cineva nu poate achita partea de factura la timp si atunci ce faceti..?
Avand acel fond administratorul poate achita diferenta din el si in momentrul ca persoana in cauza achita completeaza fondul la loc.
Fondul e de 10 lei de familie. Eu am avut o lună în care nu am plătit întreținerea și tot nu mi sa tras din fond.
@ionut.ion
Fiind vorba despre chirias nu opereaza disp L nr 196/2018
@C.Claudia
Raspunsul privitor la obligatia constituirii fondurilor il gasiti in contractul de locatiune incheiat cu primaria

Alte discuții în legătură

Fond rulment krysy krysy buna seara ! este normal ca sa se ceara fond rulment in fiecare luna ? eu stiu ca fondul de rulment reprezinta suma dintr`o luna mai plina din an ..cand ... (vezi toată discuția)
Fond rulment intretinere bloc brendissima brendissima Mai exista sau nu fond de rulment?Eu stiam ca in 2007 s-a decis ca nu mai este obligatoriu, ci optional, dar in acelasi timp s-a nascut foondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii obligatoriu pentru proprietar vladddg vladddg Buna ziua, Impart un apartament cu inca o persoana. Ea sta cu mult inaintea mea. De jumatate de an de cand locuiesc am platit pentru fondul de reparatii, ... (vezi toată discuția)