avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua

Sunt si eu chiriaș ANL si am o întrebare . Sunt obligată să plăteasc fondul de rulment si pentru ce se folosește?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:50, 20 Septembrie 2019
Legal pentru asta se infiinteaza acest fond...modul de utilizare il puteti stabili de comun acord
Poate nu ati avut suma necesară pentru a acoperi intretinerea, scadență facturi emis3 de furnizor a fost dupa ce ati achitat...
Discutati cu administratorul si stabiliti un regulament de folosire a sumelor adunate sub aceasta forma.
Am destul fond. Pentru ca dau de câțiva ani în fiecare luna.
Atunci discutati cu administratorul si vedeti ce face cu acesti bani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment krysy krysy buna seara ! este normal ca sa se ceara fond rulment in fiecare luna ? eu stiu ca fondul de rulment reprezinta suma dintr`o luna mai plina din an ..cand ... (vezi toată discuția)
Fond rulment intretinere bloc brendissima brendissima Mai exista sau nu fond de rulment?Eu stiam ca in 2007 s-a decis ca nu mai este obligatoriu, ci optional, dar in acelasi timp s-a nascut foondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii obligatoriu pentru proprietar vladddg vladddg Buna ziua, Impart un apartament cu inca o persoana. Ea sta cu mult inaintea mea. De jumatate de an de cand locuiesc am platit pentru fondul de reparatii, ... (vezi toată discuția)