avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie, contract nou, contract pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie, contract nou, contract pe perioada determinata suspendat si incheiat

1. Daca revin in piata muncii dupa CCC pe un alt contract, nou si inca nesemnat, intrucat cel pe care l-am suspendat a fost pe perioada determinata si s-a sfarsit de ceva vreme...eu de unde iau decizie de reluare a activitatii? Pe baza a ce contract, daca acesta nou o sa fie valabil incepand cu 23 septembrie?
2. Nu am facut cerere de reluare a activitatii pentru ca nu reiau activitatea pe baza aceluiasi contract. Oare trebuia sa o fac?
3. Niste termene de depunere acte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 19 Septembrie 2019
Nu va trebuie decizie de reluare a activitatii, ci copie de pe noul c.i.m.
Va multumesc! Si trebuie depusa aceasta copie in 15 zile calendaristice sau in 30 de zile?
In 15 zile de la inceperea activitatii ... adica, o data cu cererea de acordare a stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc rommy_me rommy_me Bună ziua,sunt invatatoare si trebuie sa revin la scoala din CCC. AM UN BAIETEL DE 1 AN SI 10 LUNI,ESTE NASCUT PE 30 OCTOMBRIE 2014. EU TREBUIE SA FAC CERERE ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat de tata hajnyyy hajnyyy Buna ziua Ce fel de cerere trebuie sa scrie tatal daca renunta la ultima luna de concediu pentru cresterea copilului ?puteti sa-mi dati un model ? va rog ... (vezi toată discuția)