De ce salariata fiind de douăzeci de ani ,cu studii superioare , nu am vârsta pensionarii încă, nu reușesc de o luna și jumătate să mă încadrez? Am participat la interviuri și mi s-a spus să astept. Te poți criogena un an și jumatate, pentru ca altfel ai nevoie de un salariu?
Am depus o plângere la Ministerul muncii, dar nu am primit niciun răspuns. M-au trimis la AJOFM. Aceștia nu m-au primit, motivînd ca nu au Relații cu publicul. Am primit o decizie de încadrare la Master Mind, sector 1, mi s-a spus telefonic ca postul s-a ocupat. Am fost la nenumărate interviuri și mi s-a făcut oferta salarială, dar am fost rugată să astept să fiu contactată, ceea ce nu s-a întâmplat Sunt 27000 de posturi vacante și nu sunt retardată.Cine îmi poate refuza dreptul la muncă?
Buna ziua,
NIMENI nu va ia dreptul la munca doar ca piata muncii este libera.
Daca nu aveti competente pentru locurile de munca libere nu va va angaja nimeni.
Vedeti cum va ajuta Ministerul Muncii pentru ca se pare ca aveti o problema care necesita si ajutorul statului.
Nici eu nu pot sa inteleg motivul pentru care sa nu va angajeze.
Conteaza pentru ce posturi aplicati si ce pretentii au angajatorii. Una din pretentii ar fi ca omul sa munceasca cat mai mult fara sa caraie si ca ei sa plateasca cat de putin.
Daca nu mai aveti mult pana la pensie, nu va va angaja nimeni.. decat poate, intr-un supermarket .