avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tăiat lemne (zarzari crescuți pilcuri razor)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tăiat lemne (zarzari crescuți pilcuri razor)

Bună ziua.am in folosință un loc de casa părăsită după care cosesc iarba de 4-5 ani cu acordul unui nepot de al decedatului (bunici ).anul acesta am vorbit cu nepotul și pentru a tăia arbuști (zarzari)chiar pilcuri crscute anapota după loc fiind la un metru de razor cu vecinul decedatului.Acum un alt vecin a început să îmi facă poze chiar mi-a spus cînd l am vazut. Eu le tai si car acasa cu calul meu .Mentionez ca am aprobarea nepotului sa fac curățenie ca el nu poate E in vîrstă. @Acum eu as putea păți ceva ?dacă fotograful face ceva gen sesizare?(nu este ruda cu ei decit vecini).M am interesat și la un prieten (din MAI și nu ar fi problema dupa el)
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:19, 20 Septembrie 2019
La fel si dupa parerea mea...
Dumnealui stie de acest acord dintre dvs. si acel nepot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbori pe hotar teren categoria pajiste Vlados Vlados Bună ziua! Sunt proprietarul unei parcele de teren, categoria de folosință PP (pajiște permanenta), cu suprafața de 0.60 ha. În urma cu aproximativ 20 ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa taie pomi de pe terenul meu stefanupc stefanupc Buna ziua, Vecinul meu de proprietate a folosit fara acordul nostru (nu a solicitat iar noi nu ne-am interesat) timp de cativa ani (1990-2011) terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)