avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PRENATAL SAU CCC
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PRENATAL SAU CCC

Buna ziua. Am facut postliceala CHE Sedili Falticeni. JUD. Suceava. Am incheiat in acest an. Dar in Ianuarie 2019 am nascut. Pot beneficia de Plata
Concediului prenatal sau CCC? CURSURI DE ZI CU PLATA AM FACUT.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:34, 20 Septembrie 2019
Buna ziua,
Cei de la primarie/ AJPIS ce v-au spus?
Sau nu ati intrebat?
Eu zic ca puteti beneficia dar mai bine intrebati la AJPIS (Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala ) Suceava.
Gasiti adresa pe net.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma inscriu la postliceala de stat? miha21 miha21 as dori sa ma inscriu la o postliceala de stat dar primesc indemnizatie crestere copil....daca ma inscriu pierd indemnizatia? ma poate ajuta cineva? unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Studenta, cum pot beneficia de indemnizatie crestere copil? AnaMaria1995 AnaMaria1995 In anul 2014 am fost eleva in clasa a 12-a,in vacanta am lucrat in conventie 7 seri pentru o agentie si inca o seara in luna septembrie pentru un inventar tot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie davidmaryo davidmaryo buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sami calculez cata indemnizatie sa iau precizand faptul ca din iulie 2012 si pana in august 2013 venitul net a fost antre ... (vezi toată discuția)