avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare in proces

Buna ziua
Fiul meu trebuie sa se prezinte in instanta in data de 2.10.2019, pentru o amenda, pentru lipsa vignietei. Problema este urmatoarea, fiul meu nu este in oras si nu se poate prezenta la proces. Pot eu sa ma duc ca parinte si sa cer o aminare? Tin sa mentionez ca amenda nu a primit-o el. La acea data , fiul meu vinduse masina, dar nu a radiat-o si noul propietar a fost cel amendat. Nu a putut face radierea deoarece noul propietar nu a mai venit sa termine actele. Fiul meu are doar contractul de vinzare-cumparare.. Deci, pot sa merg eu in instanta si sa cer o aminare?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:36, 20 Septembrie 2019
Nu aveti nici o calitate dvs ,fie va face fiul o procura notariala fie isi angajează avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politia rutiera Andruscana Andruscana Buna ziua, Am vandut un autoturism in anul 2016 in luna august. Am facut tot ce tinea de mine ca proprietar la vremea aceea pt a fi in regula cu documentele( ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina coco45 coco45 buna ziua.in anul2013 am vindut o masina prin contract vinzare cumparare facut de mina(nu la birouri specializate,prostia mea),am fost si la biroul taxe si ... (vezi toată discuția)