Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, daca se poate. Sunt parte reclamanta intr-un proces civil, hotararea fiindu-mi favorabila. Paratul a facut apel. Am primit citatia pentru a ma prezenta la termenul stabilit insa nu am primit nimic referitor la actiunea paratului pentru a putea depune o intampinare. As vrea sa stiu daca, odata cu citatia trebuia sa primesc si altceva si, ce as putea sa fac eu, pentru ca hotararea primei instante sa ramana neschimbata. Inca ceva, ma poate reprezenta cineva din familie in instanta? Va multumesc
Buna seara,
Va trebui sa mergeti la arhiva instantei solicitand sa va fie comunicate motivele de apel pentru a putea formula intampinare.
Puteti, totodata, sa mergeti la primul termen si sa solicitati comunicarea motivelor de apel si un termen pentru formulare intampinare.
Este o eroare de transmitere care se poate rezolva.
Vă poate reprezenta cineva din famile dacă este avocat!
Vă poate reprezenta chiar dacă nu este însă nu poate depune concluzii pe fond, deci degeaba vă reprezintă!
Mergeți la arhivă și solicitați să vi se comunice motivele de apel, pentru a formula întâmpinare!
Sancțiunea nedepunerii întâmpinării în termen se explicitează prin decăderea din dreptul de a propune probe și de a invoca excepții!