avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, daca se poate. Sunt parte reclamanta intr-un proces civil, hotararea fiindu-mi favorabila. Paratul a facut apel. Am primit citatia pentru a ma prezenta la termenul stabilit insa nu am primit nimic referitor la actiunea paratului pentru a putea depune o intampinare. As vrea sa stiu daca, odata cu citatia trebuia sa primesc si altceva si, ce as putea sa fac eu, pentru ca hotararea primei instante sa ramana neschimbata. Inca ceva, ma poate reprezenta cineva din familie in instanta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 11:52, 21 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Va trebui sa mergeti la arhiva instantei solicitand sa va fie comunicate motivele de apel pentru a putea formula intampinare.
Puteti, totodata, sa mergeti la primul termen si sa solicitati comunicarea motivelor de apel si un termen pentru formulare intampinare.
Este o eroare de transmitere care se poate rezolva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă poate reprezenta cineva din famile dacă este avocat!
Vă poate reprezenta chiar dacă nu este însă nu poate depune concluzii pe fond, deci degeaba vă reprezintă!
Mergeți la arhivă și solicitați să vi se comunice motivele de apel, pentru a formula întâmpinare!
Sancțiunea nedepunerii întâmpinării în termen se explicitează prin decăderea din dreptul de a propune probe și de a invoca excepții!
Mii de multumiri! Am sa merg la arhiva apoi depun intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare apel costin_bicau costin_bicau Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am castigat la Tribunal(litigii de munca), in calitate de reclamat. Institutia unde am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Nu am primit cererea de apel slucianus slucianus Buna ziua tuturor In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)