avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lamuriri.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lamuriri.

Buna seara!Am un loc de parcare concesionat de la primărie și jumătate din parcări sunt acoperite cu vie pusă de un vecin cu ani in urma.totul este țesut cu sârme,țevi care se lasă in jos de greutatea viei iar țevile se îndoaie,punându-ne mașinile in pericol.Va rog sa-mi Spune-ți unde sa ma adresez pt a tăia via și sârmele și a elimina pericolul de a cădea pe mașini.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:27, 23 Septembrie 2019
de ce nu taiati dvs via? lucrarile de intretinere sunt de regula in sarcina locatarului/ concesionarului. asta daca in contract nu se prevede altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Stabilirea limitei de proprietate DANIELA  CRISTINA DANIELA CRISTINA Buna ziua. Am un confict asupra unui teren dobandit prin titlu de proprietate,respectiv o vie.Conform hartii loturilor din primaria comunei terenul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana ... Ana-maria11 Ana-maria11 Buna ziua! Stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana care s-a apucat de renovari. A constatat ca de la tevile de scurgere ce vin din apartamentul ... (vezi toată discuția)