avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori cu performante in afara tarii - refuz ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori cu performante in afara tarii - refuz declaratie acord

Am divortat de tatal minorilor, iar acestia activeaza intr-un ansamblu folcloric, luna viitoare au prima plecare inafara tarii. Tatal nu este de acord cu aceasta plecare, pentru ca nu este informat indeajuns si spune ca eu vreau sa fug cu ei desi eu nu ii voi insotii. Ce trebuie sa fac sa poata copii activa in continuare in acest domeniu, fara ca tatal lor sa ii impiedice?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:30, 22 Septembrie 2019
Buna ziua,
Actionati-l URGENT in instanta solicitand pronuntarea unei sentinte care sa substituie acordul tatalui.
Adresati-va si cu o cerere de ordonanta presedintiala.
LUATI legatura cu un avocat.
Poate fi mai eficient daca discuta antrenorul/ profesorul cu el .
Grabiti-va ca nici pe ordonanta nu se rezolva asa.. instant.
Da, timpul.este foarte scurt.
Se poate obtine hotarare judecatoreasca dar trebuie sa va grabiti foarte tare.
Pregatiti toate probele pentru proces.
Probabil ca veti avea nevoie de avocat ca sa terminati tot in 3 saptamani pentru ca este mult mai greu decat percepeti.
Daca apelati la avocat discutati totul clar ca sa nu aveti surprize neplacute mai ales daca se va descurca sa se incadreze in timpul necesar ramas.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este aproape imposibil sa rezolvati intr un termen atat de scurt.

Rugati sa discute cu el profesorul, copii, alte rude care il pot convinge, dvs notificati l sa se prezinte la notar in ziua de...la ora de...(luati legatura cu un notar si faceti o programare) in vederea suplinirii acordului pt iesirea din tara si (daca e cazul) pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu minori,custodie comuna ContSters423422 ContSters423422 Buna seara! As dori sa stiu cum pot proceda in cazul in care sunt divortata,am doi copii,custodie comuna cu domiciliul la mama si am achizitionat un sejur la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu copilul din tara? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori preda2017 preda2017 Buna ziua.am divortan anul trecut si avem doi copii minori care au ramas la mine.tutela este comuna insa fostul meu sot este sofer de tir si este plecat 10 ... (vezi toată discuția)