avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract in perioada de proba

Buna ziua,

Am început lucrul in cadrul unei companii in data de 24.06.2019 (data de începere contract 24.06.2019,perioada de proba 90 zile calendaristice, contract încheiat pe perioada nedeterminata). Acum as dori incheierea contractului. Întrebarea mea este care este ultima zi a perioadei de proba in care pot trimite demisia in baza art 31 alin 3? Se ia în calcul data de 24.06.2019 si daca a 90 a zi calendaristica pica in weekend trebuie trimisa cererea pe mail neaparat in ziua respectiva? Mentionez ca societatea lucreaza de luni pana vineri. De asemenea in data de 15 august a fost zi libera națională. Mulțumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: marina115 , utilizator 13:09, 22 Septembrie 2019
Începutul duratei perioadei de probă este legat de momentul începerii activităţii.

Ultima zi de depunere este 23.09.2019.
Mulțumesc tare mult!

Cornel Vasile a scris:

Începutul duratei perioadei de probă este legat de momentul începerii activităţii.

Ultima zi de depunere este 23.09.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In perioada de proba sau nu? matematicianul123 matematicianul123 Buna ziua. M-am angajat ca asistent manager insa seful imi cere sa fac lucruri nerealizabile, iar unele in afara legii. In contractul meu de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca -perioada de proba magdaaura magdaaura Buna seara, Am nevoie de un sfat.Am dat concurs ptr ocuparea unui post si conform contractului am avut perioada de proba de 90zile.Contractul este intocmit pe ... (vezi toată discuția)
Neclaritate cim geo83 geo83 Sunt angajat al unei companii cu Contract individual de munca incepand cu data de 15 noiembrie 2016 pe perioada nedeterminata,dar cu perioada de proba de 90 ... (vezi toată discuția)