avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Germaina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Germaina

In urma cu 2 saptamani am facut un accident care s-a soldat doar cu avarii! Nu a fost vina mea. Eram la o trecere de pieton, am oprit sa acord prioritate iar o femeie din spate a intrat in mine. Mentionez ca si-a recunoscut vina in totalitate si am mers pe cale amiabila. Toata treaba asta s-a intamplat in Germania. Am mers sa fac constatare zis si Gutachten aici iar evaluarea reparatiilor plus masina de inchiriat a ajuns in total la 8200 euro cu tva dar masina este un golf 5 si nici nu a suferit daune majore( bara spate, haion, prelungire bara) Acest gutachten cu valoarea totala s-a trimis la Munchen unde are fata full casco cu tot cu leasing. Acum trebuie sa astept 7 zile dupa raspunsul asigurarii. Intrebarea mea este: suma de pe acel gutachten imi va fi despagubita in totalitate sau cel putin aproximativ
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:23, 27 Septembrie 2019
Buna ziua,

Va fi despagubita in totalitate, daca atat s-a constatat a fi dauna dumneavoastra.

Acel "gutachten" sa inteleg ca este devizul de reparatie :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost implicata intr-un accident rutier - amiabila, reparatie prost facuta de service, solutii pantescuelena pantescuelena eu fiind pagubitul in acest accident ,am ajuns la o intelegere amiabila cu persoana vinovata ,am apelat la serviciul asigurari care domnul broker mi-a sugerat ... (vezi toată discuția)
Dauna totala casco Stefan3301 Stefan3301 Am o asigurare CASCO pe un autovehicul, am avut dauna totala, si oarecum din vina mea, insa asiguratorul a agreeat sa fiu despagubit in conditiile ... (vezi toată discuția)
Paguba accident auto si inlocuire cu aftermarket a pieselor anticoade anticoade Buna ziua. Cer si eu parea unui expert sau a unei persoane care a mai trecut prin ceea ce am trecut si eu. In urma cu un an in timp ce conduceam masina si am ... (vezi toată discuția)