avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vânzare cumpărare

Bună ziua, va spun pe scurt. Eu vreau sa cumpăr de la sora tatălui meu partea ei de casa din curtea comuna cu tata. Ce acte are nevoie sa îmi vândă mie, ii trebuie semnătura lui, cum vad pe act ce are exact ea și ce are el sau ce ii trebuie sa ateste ce are fiecare. El acolo nu are lumina și gaze deoarece au fost tăiate pt neplata și este număr comun la poarta cu ce îmi poate afecta cumpărarea.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:33, 22 Septembrie 2019
Mergeți cu actele pe care le aveti la un birou notarial.
In lipsa studierii documentelor, e greu să vă dăm un răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit ... simion poenaru simion poenaru BUNA Tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit cu o dama cu 2 copii Tata a cumparat un apartament cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Inselaciune. cum procedez? MariusZ82 MariusZ82 Buna ziua, Povestea pe scurt: Suntem 3 mostentiori dupa tatal meu care detinem 3/8 dintr-o casa + teren in centrul unui oras. Celealte 5/8 sunt detinute de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tatal meu avea o casa la rosu, facuta impreuna ... Danyy1 Danyy1 buna seara , tatal meu avea o casa la rosu , facuta impreuna cu sora mea . Sora mea a zis ca imi vinde partea ei cu toate ca nu avea acte pe casa dar am ... (vezi toată discuția)