avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegerea intre persoane fizice,ptr.lucrari de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegerea intre persoane fizice,ptr.lucrari de constructii,este legala sau nu

Buna ziua
Cu circa doi ani in urma,m-am inteles cu o persoana sa-mi execute diverse lucrari de reparatii la casa,fara sa inchei vreun document dat plata de 50% am facuto in prezenta mai multor persoane.Nu a efectuat reparatiile,nu a restituit nici banii,desi i-am solicitat de mai multe ori.M-am adresat politie,care mi-au raspuns ca nu este de competenta lor.Ce as putea face pentru a-mi recupera banii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:18, 23 Septembrie 2019
Buna ziua,
Sansele de a mai recupera ceva, chiar daca va adresati instantei, nu sunt asa mari...
Incercati sa discutati cu un avocat si sa vedeti ce se mai poate face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua locuiesc la bloc la ultimul etaj si am infiltratii ... schiopuion schiopuion Buna ziua locuiesc la bloc la ultimul etaj si am infiltratii de pe terasa am gasit o firma care executa lucrari la terase blocuri si va rog daca ma paoate ... (vezi toată discuția)
Executare silita Csaby2018 Csaby2018 Buna seara am o întrebare an 2011 a fost admisa cerere de executare silita a executorului A.B. împotriva mea o perioda am primit vreo trei somati ultima an ... (vezi toată discuția)
Buna seara- drept de creanta George199504 George199504 Am stat la soacra 3 ani , am renovat casa și anexele pe bani mei in valoare de 10000 lei ,acum mă dat afara, intrebarea mea este daca îmi mai pot recupera ... (vezi toată discuția)