avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.

Inaite de a muri mama a facut acte vanzare-cumparare a casei fratelui meu pe data de 23.08.2019 sa facut actele la notar pe data de 26.08.2019 a decedat, nu exista cont cu bani primiti rezultand vanzarea casei ,mentionez ca mama nu era in facultatile mintale ,eu avand actele medicale care dovedesc acest aspect,acum sunt chemat la notar pentru succesiune,nu mai inteleg nimic,eu oricum doresc sa deschid proces pentru partea mea de mostenire,pe mine ma blocat invitatia la notar.Multumesc astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: GabrielCapita , utilizator 04:11, 24 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti la notar si aratati ca va adresati instantei avand in vedere ca acea vanzare a fost de fapt o donatie mascata.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare sau donatie? Ruxa Ruxa Buna ziua, Parintii sotului meu, vor sa treaca o garsoniera din proprietatea tatalui (e o mostenire) in proprietatea sotului meu. Ce e mai recomandat? ... (vezi toată discuția)
Succesiune ely1987 ely1987 buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)
Mostenire Amalia_diva Amalia_diva Am o intrebare legata de o succesiune. In anul 2011 a decedat bunica mea. Bunicul meu a decedat cu multi ani in urma si nu s-a facut succesiunea.Bunicii ... (vezi toată discuția)