avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment succesiune

Bună seara!
Am din partea bunicului un testament unde sunt legatar universal, am dezbatut succesiunea in instanta dupa urma, iar in hotararea data se mentioneaza ca sunt unic mostenitor.
Am nevoie de un supliment la succesiune pentru a retrage o suma de bani dintr-un cont bancar unde titular este bunicul.
Am fost la notar si mi-a spus ca trebuie sa se prezinte și ceilalti mostenitori, problema este ca verii mei refuza sa se prezinte.
Intrebarea mea este de unde pot lua un model de cerere pentru acest supliment.
Vă multumesc!
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Mariana_aa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana_aa , utilizator 22:35, 24 Septembrie 2019
Buna seara,
Pai e vorba de o cerere in instanta.
Cum ati formulat-o pe cea de chemare initiala o formulati si pe asta dar aratati care sunt cotele tinand cont de acea sentinta de care ati facut vorbire.
Luati legatura, eventual, cu un avocat.
Nu inteleg, formulez cererea doar pe contul bancar și ii mentionez și pe verii mei? In cazul in care sunt legatar universal prin si prin sentinta unic mostenitor. Sa inteleg ca impartim aceasta suma de bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament legea 10/2001 - cont bancar Uranus1984 Uranus1984 In anii \'90, o persoana fara copii, fara sot, fara frati si parinti lasa prin testament ca in cazul decesului ei, toate imobilele nationalizate ce au ... (vezi toată discuția)
Testament atacat, incheiat cu hot. jud. def., paratu vrea sa deschita iar proces extradragon extradragon bunicul meu a divortat, in urma mariajului a rezultat un copil; dupa aceea s-a recasatorit cu bunica-mea, care avea 2 copii dintr-o casatorie anterioara. dupa ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor testament si legea 290/2003 ne_interesant ne_interesant La notar trebuie declarat la dezbaterea succesiunii ca dupa defunct exista : - un cont intr-o banca ( am gasit un extras de cont de acum vreo 2 ani , m-am ... (vezi toată discuția)