avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... protectia consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

protectia consumatorului

calculatorul meu care este in garantie l-am dus la service. va rog sa-mi spuneti si mie in cat timp sunt obligati sa-mi repare calculatorul in conformitate cu prevederile legale in vigoare. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 17:34, 1 Decembrie 2009
Legea 449
(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie volanta, fara raspuns de 3 luni alina_f alina_f Buna ziua, In urma cu aproape 3 luni am trimis la garantie volanta masinii. Se afla in perioada de garantie, a fost montata corespunzator in service ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil ionionita14 ionionita14 Buna ziua, Am un telefon mobil care a fost inlocuit in baza garantiei, cu un alt produs de acelasi fel,dar din pacate si acesta nu functioaneaza. L-am ... (vezi toată discuția)
Legea 449 dryw3r dryw3r va salut,am predat un telefon mobil pentru a fi reparat in garantie,deja are 2 luni da cand este la reparat ,nu s a rezolvat inca nimic,as vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)