avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate

Am o adeverinta de la un fost loc de munca emisa in anul 2018 conform careia am o vechime de 3ani si 10 luni- contract de munca cu timp partial. La actualul loc de munca am o vechime de 1 an si 8luni. In conditiila aparitiei Codului administrativ, pot participa la un concurs de promovare de sef serviciu?
Cel mai recent răspuns: CrisCristian , utilizator 19:53, 3 Octombrie 2019
ANFP-ul spune ca nu. Ma puteti ajuta cu argumente juridice?
Ce functii ati detinut/detineti la locul de munca ?
Consilier in grad asistent.
Probabil va resping dosarul întrucât nu ati deținut o functie de conducere...de aceea erau necesare precizările de mai sus cu privire la vechimea solicitata - pentru studii sau functie .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns.
In conformitate cu prevederile legale, poate participa orice persoana care indeplineste conditiile. Faptul ca, ai mai detinut, sau nu, o functie de conducere, nu reprezinta unul dintre criteriile de eligibilitate.
Problema se pare ca, este aplicarea in timp a noilor reglementari.
M-am adresat din nou ANFP pentru precizari.

Alte discuții în legătură

Promovarea in functie publica de conducere? IORDANA IORDANA Buna. As dori o lamurire daca se poate: pentru promovarea in functie publica de conducere, de ex. sef serviciu: o persoana care indeplineste fct. de Inspector ... (vezi toată discuția)
Respins selectie dosare concurs administratie Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Respins la selectie dosare Consilier superior. Se poate actiona in contencios administrativ? Buna seara, M-am inscris la un concurs organizat de catre o ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu la institutii bugetare lumi71 lumi71 Stiu ca la institutiile bugetare Seful de serviciu trebuie neaparat sa detina diploma de master, chiar daca studiile superioare sunt de lunga durata. Ceea ce ... (vezi toată discuția)