avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua. Pe adeverinta care se completeaza pentru calcularea indemnizatie pt cresterea copilului, trebuie trecut salariul net( banii pe care i-am incasat efectiv pe card) sau venitul net? Mi s-a eliberat de la locul de munca un extras din Revisal si am vazut ca exiata o diferenta intre venitul net si salariul net. Care dintre ele ar trebui completata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 26 Septembrie 2019
Trebuie trecut venitul net incasat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire baza de calcul indemnizatie crestere copil mihaela.carp mihaela.carp Buna ziua. Numele meu este Carp Mihaela si sunt mamica unui baietel de 3 luni si 2 saptamani. As avea nevoie de cateva lamuriri legate de modul de determinare ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil (paternal) symonyca symonyca Buna ziua, In calitate de ref. res. umane, trebuie sa ii completez unui angajat Anexa 2, adeverinta eliberata de angajator. Acum problema mea este ca ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 68 din 04 februarie 2009 mihaela_carp mihaela_carp Buna ziua. Numele meu este Carp Mihaela si sunt mamica unui baietel de 3 luni si 2 saptamani. As avea nevoie de cateva lamuriri legate de modul de determinare ... (vezi toată discuția)