avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stergere dosar din sistem
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stergere dosar din sistem

Buna ziua. In ce conditii este "sters" un dosar din portalul instantelor?
A fost inregistrat in data de 18.09, pana ieri se putea gasi in portal, iar astazi, 26.09, nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:12, 26 Septembrie 2019
Nu este nici o conspirație,se pare cs portarul functioneaza din ce in ce mai defectuos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, joi 8 aprilie ora 14.50 am trimis un mail la tribunalul ... panda82 panda82 Buna ziua, Joi 8 Aprilie ora 14.50 am trimis un mail la Tribunalul București la Sectia VIII si nu mi-au trimis număr de inregistrare. Ce pot să fac ... (vezi toată discuția)
Dosarul nu apare pe portal Steff101 Steff101 Astazi am avut termenul de divort la judecatorie/tribunal. Inca de cand s-a initiat procesul in luna mai, nu am putut gasi dosarul pe portal. Am incercat ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)