avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Joi 8 Aprilie ora 14.50 am trimis un mail ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Joi 8 Aprilie ora 14.50 am trimis un mail la Tribunalul ...

Buna ziua,

Joi 8 Aprilie ora 14.50 am trimis un mail la Tribunalul București la Sectia VIII si nu mi-au trimis număr de inregistrare.

Ce pot să fac să-mi dea numar de înregistrare?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:22, 12 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă dă nimeni număr de înregistrare ca răspuns la email. Dovada trimiterii este în căsuța sent/trimise din emailul Dvs.
Ce ași trimis? Acte la un dosar deja înregistrat? Dacă da, ele vor fi înaintate la acel dosar. Dacă ați trimis o cerere de chemare în judecată, ea va primi număr și îl veți găsi pe portal sau întrebând la registratura instanței.
Cerere de chemare in judecata. Nu este pe portal nimic.

Geanina DRIAN a scris:

Nu vă dă nimeni număr de înregistrare ca răspuns la email. Dovada trimiterii este în căsuța sent/trimise din emailul Dvs.
Ce ași trimis? Acte la un dosar deja înregistrat? Dacă da, ele vor fi înaintate la acel dosar. Dacă ați trimis o cerere de chemare în judecată, ea va primi număr și îl veți găsi pe portal sau întrebând la registratura instanței.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Varianta mai sigura este transmiterea prin poștă cu confirmare de primire si uneori chiar cu continut declarat.Prin mail sunt situații cand nu functioneaza serverul,dunt cazuri în care registraturile nu lucrează zilnic sau au multe lucrări si atunci nu se înregistrează pe loc,sunt n variante posibile.Sunati si cereți informații...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)
In cat timp de la initierea unui dosar apare pe portal just.ro? mihneaandrei mihneaandrei Intr-o speta vizand conflictul dintre mine si o firma de gazduire servicii web am apelat la serviciile unui avocat pentru a putea fi reprezentat in instanta. ... (vezi toată discuția)