avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare non financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare non financiara

Societatea face parte dintr-un grup, iar societatea mama depune deja aceasta declaratie pentru grupul consolidat. Exista obligativitatea depunerii acestei declaratii si individual, tinand cont ca avem peste 500 de salariati?
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 10:37, 27 Septembrie 2019
Petitionati scris catre autoritatea de iteres, si ei va vor raspunde. Asta va va da si raspunsul corect, si opozabilitatea fata de terti in caz de nevoie.
Autoritatea este obligata sa va raspunda in max 30 de zile , si daca exista o complexitate vadita, max 45 zile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup de firme? irina petcu irina petcu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti concret ce este considerat a fi un grup de firme? In umila mea parere eu stiu ca un grup de firme inseamna 2-3 societati care ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl,prin act notarial ContSters265406 ContSters265406 vreau sa cedez partiile sociale catre o terta persoana prin act notarial,intrebarea mea este daca eu raspund de ceea ce face inputernicitul.va multumesc (vezi toată discuția)
Necesitate contract distributie? carabela_anca carabela_anca Sunt o firma care face parte dintr-un grup din Olanda. Cumpar marfa din Olanda , de la frima mama si o distribui in Romania la diversi clienti. Singurul ... (vezi toată discuția)