M-am prezentat la munca dupa 2 ore am solicitat sa merg la med.de fam. deoarece ma simteam rau.Dupa conultatie am primit concediu medical.Am revenit la munca,mi-am anuntat sefaca sunt in medical .Mi-a raspuns ca nu are ce face deci sa raman la munca pana pleaca toti . Mentionez ca lucrez ca agent de paza la un liceu(zi si seral) cu program de 8 ore .Eu aveam stari febrile simtindu-ma din ce in ce mai rau.A procedat corect ? cum voi fi remunerata ? Nu ar fi trebuit sa trimita un coleg sa ma inlocuiasca?Cu multumiri .
Pentru astfel de cazuri sunt aplicabile prevederile din ROI al firmei de paza.
Daca ati primit CM veti fi pontata ca atare, adica in CM.
Posibil sa nu fi fost vreun coleg disponibil care sa va inlocuiasca.
26-30septembrie.Nu sunt angajata a unei firme de paza.Am urmat cursuri de pază și securitate am lucrat o perioada la o firmă de pază apoi m an angajat prin concurs la liceu că portar.Sunt angajata a min.educatiei.Putea să trimită un alt coleg ?Mi am efectuat tura normala de 8 ore dar aveam concediu medical(diagnostic gripă )
Calcul salarii
dana chifa
Un salariat este pontat 8 ore dar are si concediu medical in aceeasi zi pentru ca seara i s-a facut rau! Ii platesc cele 8 ore lucrate pentru ca a fost pontat ... (vezi toată discuția)