avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reziliere contract imobiliar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reziliere contract imobiliar

Buna ziua
Am facut un contract cu o agentie imobiliara. Am programat intalnirea pentru semnarea promisiunii de cumparare cu dezvoltatorul, insa i am cerut agentului-care este intermediarul si caruia urmeaza sa i platesc comisiionul- sa mi trimita promisiunea inainte pe email pentru a o verifica cu un jurist. Pana acum nu mi a trimis o . Spuneti mi va rog in cazul in care nu mi trimite promisiunea pot sa reziliez contractul cu agentul pentru a nu mai plati comisionul? In contract la termenii de reziliere nu este mentionat acest aspect( La punctul Denuntarea contractului sunt mentionate urmatoarele: Prezentul contract poate fi reziliat cu acordul partilor ,exprimat in scris,in conditiile prevazute de dreptul comun in materie. Prezentul contract poate fi denuntat unilateral in cazul nerespectarii clauzelor acestuia, partea prejudiciata putand solicita daune-interese conform contractului) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:38, 28 Septembrie 2019
Analizati impreuna cu juristul situatia juridica in functie de probe.
Astfel de cazuri se analizeaza in concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare contract mshboss mshboss Buna ziua. Anul trecut, in luna martie, am incheiat un contract de vizionare cu o firma imobiliara pe o perioada de 12 luni. In contract este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Ce este contractul de comision si cum il pot rezilia unilateral? corina1511 corina1511 Sunt proprietar de apartament si-am dat procura unei cunostinte pentru antecontract, sa alerge dupa actele necesare si sa faca vizite. Promovarea proprietatii ... (vezi toată discuția)
Renuntare contract ContSters256555 ContSters256555 Salutari si La multi ani! De maine, dupa cum bine stie toata lumea, Romtelecom va renunta sa difuzeze cele 11 programe ale companiei PROTV SA. Intrebarea ... (vezi toată discuția)