Buna ziua
Am facut un contract cu o agentie imobiliara. Am programat intalnirea pentru semnarea promisiunii de cumparare cu dezvoltatorul, insa i am cerut agentului-care este intermediarul si caruia urmeaza sa i platesc comisiionul- sa mi trimita promisiunea inainte pe email pentru a o verifica cu un jurist. Pana acum nu mi a trimis o . Spuneti mi va rog in cazul in care nu mi trimite promisiunea pot sa reziliez contractul cu agentul pentru a nu mai plati comisionul? In contract la termenii de reziliere nu este mentionat acest aspect( La punctul Denuntarea contractului sunt mentionate urmatoarele: Prezentul contract poate fi reziliat cu acordul partilor ,exprimat in scris,in conditiile prevazute de dreptul comun in materie. Prezentul contract poate fi denuntat unilateral in cazul nerespectarii clauzelor acestuia, partea prejudiciata putand solicita daune-interese conform contractului) Multumesc.
Denuntare contract
mshboss
Buna ziua. Anul trecut, in luna martie, am incheiat un contract de vizionare cu o firma imobiliara pe o perioada de 12 luni.
In contract este specificat ca ... (vezi toată discuția)