avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație cercetare disciplinara

Bună ziua doresc sa știu cum se face o contestație împotriva cercetarii disciplinare sau a deciziei luate în urma cercetarii disciplinare , un model de contestație sau pașii de urmat pentru a face asta.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mefisto66 , utilizator 11:54, 28 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti aici un model
[ link extern ]

Contestatia se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de sanctionare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare abuziva craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua. Doresc sa stiu daca exista in Codul Muncii un articol, in baza caruia pot fi sanctionat de patronul firmei, pentru IGNORANTA??? Mai precis, in ... (vezi toată discuția)
Cum contest o sanctiune disciplinara in instanta? Ellen Popovici Ellen Popovici Lucrez in invatamant de 17 ani. In urma unei discutii cu directorul scolii, am primit o sanctiune disciplinara (avertisment cu trecerea lui in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a cim sanducatanas sanducatanas Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie pentru desfacerea disciplinara a contractului individual de munca?Multumesc. (vezi toată discuția)