avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procură notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procură notariala

Părinții mei sunt despărțiți, nu au fost cununati,deci nu au divorțat (au trăit doar impreuna.) Eu stau la tata. Mama este plecată în Italia. La noi la școală se face o excursie in Portugalia. Întrebarea este : Cum imi pate trimite mama procură, daca nu vine acasa. Se poate prin fax sau cum ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:02, 29 Septembrie 2019
Mama poate să-şi declare acordul la călătoria în străinătate la unul dintre consulatele Romaniei din ltalia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Adrian ALBU, Avocat
Nu este procura, ci o declarație de călătorie.
O da la Consulat, o trimite in original în România, după care, cu ambele declarații, puteti pleca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura DenteAna DenteAna Buna ziua!As dori sa stiu daca se poate ca o persoana sa faca in strainatate o procura pentru un minor...Ex: mama este plecata im Italia,tatal tot in ... (vezi toată discuția)
Excursie in afara tarii: imi trebuie acordul mamei? SianD SianD Am o intrebare, daca un profesor de la mine din scoala organizeaza o excursie in alta tara, iar mama mea e plecata in alta tara, ea fiind divortata de tatal ... (vezi toată discuția)
Procura din afara romaniei DarkLove DarkLove Buna seara! Am urmatoarea situatie: stau impreuna cu mama intr-un apartament; mama este proprietarul apartamentului, insa este plecata in italia, iar eu am ... (vezi toată discuția)