avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile infiintarii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile infiintarii PFA

În luna iunie 2019, o persoană a achizitionat un laptop pentru a derula activitate pentru o viitoare PFA pe care a infiintat-o in luna septembrie 2019.
Poate trece laptopul la cheltuieli deductibile, ținând cont de faptul că îl utilizează acum în activitatea PFA-ului?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Jurindex , utilizator 20:45, 29 Septembrie 2019
Nu. Trebuia sa fi asteptat ca sa-l cumparati cu factura pe pfa si asta numai dupa infiintarea de la registrul comertului.
Ok. Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pfa in sistem real si neplatitor de tva altitude-dashboard altitude-dashboard Sunt angajat cu norma intreaga, dar, extra, am un si PFA, neplatitor de TVA, in sistem de real pentru o colaborare part-time pe care o desfasor in afara orelor ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)