avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Franta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Franta

Buna ziua vreau sa divortez de soț suntem amândoi cetățeni romani dar trăim in franta de 10 ani avem 2 copii unul de 14 ani și un bebe de 9 luni Menționez ca doar soțul lucrează cu acte eu stau cu copii acasă exista riscul ca copii sa rămână cu tatăl dacă eu nu lucrez???si ce pasi ar trebuii sa urmez pentru a demara divorțul?va mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:19, 29 Septembrie 2019
Buna seara,
Daca doriti sa divortati in Franta, intrebati avocati francezi.
Exista avocati romani care profeseaza in Franta cautati pe net si solicitati o consultatie.La intrebare va poate raspunde doar cineva specializat în legislația respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in intretinerea mea.lucrez ... Groza firuta Groza firuta Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in intretinerea mea.Lucrez in Franta ,la fel si fostul meu sot. In momentul desfacerii casatoriei(divort) care s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire pierduta PopMara PopMara Buna ziua! Daca o persoana fizica avea dreptul de a mosteni niste proprietati in Franta, care dupa 50 de ani, daca nu le revendica nimeni, acestea intra in ... (vezi toată discuția)
Aoptie copil minor de catre sot cetatean strain al parintelui firesc ogharbi ogharbi Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, si nu stiu incotro sa o apuc. Sunt vaduva, si am doi copii minori rezultati din aceasta casatorie. M-am ... (vezi toată discuția)