avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in intretinerea mea.Lucrez ...

Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in intretinerea mea.Lucrez in Franta ,la fel si fostul meu sot. In momentul desfacerii casatoriei(divort) care s-a pronuntat in Romania , fostul sot era pe somaj si castiga in jur de 1000 euro; si astfet s-a stabilit suma de 280 euro alocati copiilor. De 2 ani si jumatate este cu contract si castiga in jur de 2200 euro . Mentionez ca mai are un copil de 1 an. Ce pot sa fac pentru marirea sumei datorate copiilor si unde ? In Romania sau in Franta ? multumesc anticipat.
Este competenta instsnta de la domiciliul copiilor ,dacă sunt în Franța acolo se va soluționa.Sunt destui av romani care profesează în Franța căutați pe net..Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in franta Mikapika Mikapika Buna ziua vreau sa divortez de soț suntem amândoi cetățeni romani dar trăim in franta de 10 ani avem 2 copii unul de 14 ani și un bebe de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara raduroxana raduroxana Buna ziua, am un baietel de 5ani si jumatate si as dori un sfat de la d-voastra. Am divortat prin notar si fostul meu sot a stabilit pensia alimentara pentru ... (vezi toată discuția)
Ce as putea sa fac? George91h George91h Bună ziua! Am o întrebare, dacă eu cu soțul meu am divorțat și instanta a hotărât sa rămână copilul la el, țin sa precizez ca să hotărât și ... (vezi toată discuția)