avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce as putea sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce as putea sa fac?

Bună ziua! Am o întrebare, dacă eu cu soțul meu am divorțat și instanta a hotărât sa rămână copilul la el, țin sa precizez ca să hotărât și pensia alimentara care o dau în fie care luna, fin după minimul pe economia naționala, dar soțul meu ma dat dinou în judecata pentru mărirea pensiei doare ce eu stau în Franța cu actualul soțul unde avem și un copil, e posibil sa ca eu sa plătesc pensia asta mărită dacă eu mai am un copil în creștere?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 02:33, 18 Ianuarie 2020
DA, dvs trebuie sa platiti pensie din veniturile obtinute in Franta.Un copil nu traieste din 1/4 din 1200 lei cat e in Romania? Dvs cheltuiti cu copilul din Franta 300 lei adica 62 euro pe luna in Franta? Atat costa cheltuielile cu copilul din Franta?.
El va va da in judecata si o sa plati 16,6% suta sau 1/6 din venituriele pe care le optineti in Franta.Daca castigati sa zicem 4000 euro net in mana o sa achitati pana la 660 euro pe luna de la data introducerii chemarii in judecata.Daca castigati 2000 jumatate o sa achitati.
Pt doi copii se achita 33% din venituri, adica 16.6% sau 1/6 din venitul net ( banii in mana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Ciobanu aura Ciobanu aura Am avut o relatie de 4 ani acum 7 ani ..avem un copil si nu a recunoscut copilul el sa recasatorit are doi copii eu m.am casatorit ...are o situatie financiara ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi dau tatal in judecată. Lyanna02 Lyanna02 Bună. Am 15 ani si parintii mei sunt despărțiți de cand aveam 3 ani. Chestia e ca tatal meu biologic nu respectă ce scrie pe hartiile de divorț și îmi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil Ursul77 Ursul77 Buna ziua am un copil minor dintr-o relatie anterioara si de cateva luni am si 2 copii cu actuala mea sotie. Pentru pensia alimentara a primului copil nu ... (vezi toată discuția)