avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare mostenire pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare mostenire pierduta

Buna ziua! Daca o persoana fizica avea dreptul de a mosteni niste proprietati in Franta, care dupa 50 de ani, daca nu le revendica nimeni, acestea intra in patrimoniul francez, iar statul Roman nu a anuntat posibilitatea mostenirii, se mai poate face ceva in prezent? Proprietatile au intrat in posesia statului Francez acum cativa ani. De asemenea, de aceast caz se poate ocupa un avocat sau sunt persoane specializate in acest domeniu?
Daca asta e legea si au intrat in proprietatea statului francez, nu mai aveti cum revendica. 50 de ani e suficient pt cineva care stie ca a mostenit, sa isi revendice mostenirea.
Un avocat in Franta ar trebui sa contactati.
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
gi-jane2, moderator
Doar un av care profesează în Franța va poate ajuta(exista câțiva av romani stabiliți în Franta)sau un av francez.Oricum pare o speranța deșartă după atâția ani sa mai rezolvați ceva chiar dacă ați avea acte,informații, drept la mostenirea respectiva etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o problema! mai bine zis mi s-a suspendat permisul ... Adrian. O Adrian. O Buna ziua. Am o problema! Mai bine zis mi s-a suspendat permisul de conducere,ieri de către politia Franceza. Infracțiunea fiind depășirea limitei de ... (vezi toată discuția)
Divort in franta Mikapika Mikapika Buna ziua vreau sa divortez de soț suntem amândoi cetățeni romani dar trăim in franta de 10 ani avem 2 copii unul de 14 ani și un bebe de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Succesiune in franta mariaba mariaba In februarie 2009 am fost informata de un notar din Franta ca sunt inclusa in testamentul unui francez (prieten de familie decedat in oct 2008) cu o suma de ... (vezi toată discuția)