avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iinfluenta grad de handicap pentru pensionare.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iinfluenta grad de handicap pentru pensionare.

Buna ziua. Actual angajat in concediu medical cu diagnostic de neoplazie durata de 18 luni , incadrare in grad de handicap accentuat perioada de 24 luni.. Acest grad de handicap poate influenta punctajul s-au reducerea varstei de pensionare.? Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:59, 29 Septembrie 2019
24 luni de handicap accentuat nu produce nici un efect asupara pensiei(pensinarii),

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele incadrate in grad de handicap micaha micaha Buna ziua, Ma numesc M.C. Am varsta de 57 de ani si o vechime neintrerupta in munca de 35 de ani (in invatamant - profesoara). Am o boala congenitala: ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si activitate RSB RSB Dupa primirea deciziei medicale(invaliditate grad III),un angajat poate sa lucreze conform contractului de munca,pana la primirea deciziei de pensionare? La ... (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)