avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A apărut proiectul de modificare și de completare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm dezbateri pe această temă

A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm dezbateri pe această temă - [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: lucylucy60 , utilizator 13:09, 6 Octombrie 2022
Eu zic că e mai importantă și decisivă hotărârea de respingere a proiectului de lege, luată în unanimitate de către juriștii Senatului, care sunt în temă !
flory_mr a scris:
Eu zic că e mai importantă și decisivă hotărârea de respingere a proiectului de lege, luată în unanimitate de către juriștii Senatului, care sunt în temă !

Nu au respins-o, nu știu de unde ați tras concluzia asta. Ați deschis link-ul pus de latka? Raportul arată ca proiectul va fi adoptat la Senat.

După aceea va merge la Camera Deputaților - votul decisiv lor le aparține. Deocamdată nu se poate spune dacă va trece sau de de Parlament.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, bataia de joc va continua. Legi facute de incompetenti, modificate de alti incompetenti si problemele in loc sa se rezolve se vor agrava.
Bloc Expert
Ati citit ultima stire cu privire la unele modificari la legea nr. 196/2018 ? respectiv :
- se elimina prevederile care permit primariilor sa controleze activitatea asociatiilor de proprietari
- inscrierea in as. de prop.a celor care nu au fost prezenti la constituire se va face mai usor
- eliminarea obligatiei de a depune la judecatoria locala a noilor statute si acorduri de asociere
-mai multe conturi bancare
- persoane cu studii medii pot ocupa functia de cenzor
- eliminarea obligatiei pe care o au in prezent administratorii , respectiv obtinerea unui atestat de la primarie

Am citit! In afara de niste idiotenii debitate de niste oameni care sunt total in afara domeniului, ar fi trebuit sa vad ceva?

Alte discuții în legătură

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ... Maria Escu Maria Escu Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege pentru modificarea şi completarea legii asociațiilor de proprietari tomasso tomasso Ordinea de zi pentru şedinţa Camerei Deputaţilor din 28 iulie 2020 Pozitia 21. Pl-x 53/2020 Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii ... (vezi toată discuția)