avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A apărut proiectul de modificare și de completare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm dezbateri pe această temă

A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm dezbateri pe această temă - [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: lucylucy60 , utilizator 13:09, 6 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata intertinerii in contul unic al asociatie este cea mai buna masura care a intrat invigoare. De ce se elimina aceasta posibilitate din lege? Mereuta, Habitat si USR vor sa faca in asa fel incat administratorii si presedintii de asociatii sa sifoneze fondurile fara nicio urma! Numai hotii pot propune asa ceva!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In legea 196 sunt prevazute relatiile intre asociatie si furnizorii de utilitati! Vor a elimine aceste prevederi desi acestea stabilesc inclusiv facturarea individuala, masuri care nu au reusit sa le prevada timp de 30 de ani! Inadmisible si aberante aceste propuneri! Este clar ca in ziua de azi hotii fac legi pentru hoti!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au propus eliminarea tuturor articolelor care pot face lumina in haosul si hotia care se petrec in asociatiile de proprietari, fapt ce pare evident deoarece oamenii scoliti de acest individ - Mereuta - au condus administratiile de proprietari in ultimii 20 de ani. S-a ales praful si daca se voteaza aceasta lege o sa se aleaga pulberea! Acest individ pare destul de influent tinand cont ca mai este un proiect de lege (l616 din 2019) initiat de 2 PSD-isti (Caprar Dorel Gheorghe si Tudor Adrian) care propun aceleasi in favoarea hotilor si coruptilor.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
As vrea sa stiu ce a promis Mereuta si Habitat acestor parlamentari (Dinică Silvia-Monica - senator USR; Alexandrescu Vlad-Tudor - senator USR; Coliban Allen - senator USR; Covaciu Severica-Rodica - senator PMP; Dircă George-Edward - senator USR; Fălcoi Nicu - senator USR; Ghica Cristian - senator USR; Goţiu Remus Mihai - senator USR; Mihail Radu-Mihai - senator USR; Wiener Adrian - senator USR; Botez Mihai-Cătălin - deputat USR; Bulai Iulian - deputat USR; Iurişniţi Cristina-Ionela - deputat USR; Prună Cristina-Mădălina - deputat USR; Rădulescu Dan-Răzvan - deputat USR; Rodeanu Bogdan-Ionel - deputat USR; Zainea Cornel - deputat USR) astfel incat sa propuna asemenea aberatii? Este clara dovada de coruptie in exercitarea functiei.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, nu vom afla. Ce este sigur, ca toti acesti senatori si deputati au semnat la gramada, din spirit de turma.
Iar aceasta Silvia Dinica, initiatoarea principala, in afara de faptul ca sta sau o fi stat la bloc, nu cred ca are alta legatura cu domeniul asta. A vrut si ea sa arate ca este preocupata de ceva si l-a gasit tocmai pe guru Mereuta. Bine ca acesta este certat cu Opaina ca ii vedeam pe amandoi la pachet cu aberatii la dublu.

Dupa ce a fost facuta o lege cretina, se gasesc tot felul de indivizi (si astia de la usr si aia de la psd) sa faca o faca si mai praf.

Alte discuții în legătură

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ... Maria Escu Maria Escu Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege pentru modificarea şi completarea legii asociațiilor de proprietari tomasso tomasso Ordinea de zi pentru şedinţa Camerei Deputaţilor din 28 iulie 2020 Pozitia 21. Pl-x 53/2020 Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii ... (vezi toată discuția)