avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legislatie Birou de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legislatie Birou de credite

Buna ziua. Care este legea care reglementeaza functionarea Biroului de credit? Mai exact ma intereseaza cadrul legal care reglementeaza modul in care se fac raportarile la aceasta institutie si cine are calitatea de a face aceste raportari.
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 09:16, 30 Septembrie 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate sterge numele din banca de credite? rdk18 rdk18 acum cativa ani am facutr pentru cineva un credit cu garantie imobiliara....acesta nemaiachitand la timp rata, a atras asupra mea raportarea in biroul de ... (vezi toată discuția)
Radiere din biroul de credit alexandrak alexandrak Buna ziua, daca institutia financiara la care am avut raportari negative la Biroul de credit, a acceptat prin confirmare scrisa stergerea acestori raportari ... (vezi toată discuția)
Lista neagra, cat raman inscris la biroul de credit ? animacikaa animacikaa buna in 2002 am cumparat produse in rate pe care nu am platit o si am ajuns la lista neagra a platitorilor...... cati ani raman acolo ca acum am un loc de ... (vezi toată discuția)